• 0764003602

Terms & Conditions

Allmän information

Tack för att du valt Boostkungen; vi värdesätter ditt val.

Du måste vara bekant med och följa lagarna i din jurisdiktion, och genom att använda denna webbplats godkänner du att vara bunden av dessa användarvillkor, returpolicy och återbetalningspolicy, samt alla andra tillämpliga regler och förordningar.

Du lovar att helt förstå och acceptera de tjänster du beställer från Boostkungen.

Om du inte godkänner webbplatsens användarvillkor ska du inte acceptera detta avtal och inte köpa från Boostkungen. Sådana revideringar ändrar och ersätter alla tidigare avtal.

Genom att placera en beställning hos Boostkungen accepterar du automatiskt alla nedan angivna villkor för tjänster, oavsett om du läst dem eller inte.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor för tjänster utan förvarning. Du förväntas läsa alla villkor för tjänster innan du placerar varje beställning för att säkerställa att du är uppdaterad med alla ändringar eller framtida ändringar.

Du kommer endast att använda Boostkungen-webbplatsen på ett sätt som följer alla avtal som ingåtts med Soundcloud/Vine/Pinterest/Youtube/andra sociala medier på deras enskilda sidor för användarvillkor.

Boostkungens priser kan ändras när som helst utan förvarning. Villkoren förblir i kraft vid prisändringar.

Boostkungen garanterar inte leveranstid för några tjänster. Vi erbjuder vår bästa uppskattning för när beställningen kommer att levereras. Detta är endast en uppskattning och Boostkungen kommer inte att återbetala order som behandlas om du anser att det tar för lång tid.

Boostkungen försöker hårt att leverera exakt vad som förväntas av oss av våra återförsäljare. I detta fall förbehåller vi oss rätten att ändra tjänsttyp om vi anser det nödvändigt för att slutföra en order.

Ansvarsfriskrivning: Boostkungen kommer inte att vara ansvarigt för några skador som du eller ditt företag kan lida.

Ansvar: Boostkungen är på inget sätt ansvarigt för något kontosuspendering eller bildradering som utförs av YouTube eller Soundcloud eller Vine eller Pinterest eller andra sociala medier.

Återbetalningspolicy

Efter insättning kan du begära återbetalning av det återstående saldot när som helst genom att be om en återbetalning till din betalningsgateway. Vi återbetalar till din betalningsgateway inom 6-12 timmar. Att få pengar till ditt kort eller bankkonto beror dock på ditt lokala bank eller kortföretag.

Om du lämnar in en tvist eller återkrav mot oss efter en insättning utan någon giltig anledning förbehåller vi oss rätten att avsluta alla framtida beställningar, förbjuda dig från vår webbplats. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort alla följare eller gilla-markeringar som vi har levererat till ditt eller din klients Instagram/Facebook/Twitter eller andra sociala mediekonto.

Beställningar som placeras på Boostkungen kommer att återbetalas eller avbrytas om en kund begär det. Du får en återbetalningskredit till ditt Boostkungen-konto om beställningen inte kan levereras.

Förskjutna eller privata kontobeställningar kvalificerar inte för återbetalning. Var noga med att bekräfta varje beställning innan du placerar den.

Bedräglig verksamhet, såsom att använda obehöriga eller stulna kreditkort, kommer att leda till avslutning av ditt konto. Det finns inga undantag.

Använd inte mer än en server samtidigt för samma sida. Vi kan inte ge dig det korrekta antalet följare/gilla-markeringar i det fallet. Vi kommer inte att återbetala dessa beställningar.

Upphovsrätt och varumärken

Allt innehåll på denna webbplats skyddas av upphovsrätt; Boostkungen förbehåller sig alla rättigheter. Det är förbjudet att få tillgång till, kopiera eller dela något av innehållet på denna webbplats, inklusive visuellt material. Varumärken och/eller tjänstemärken (inklusive logotyper och designer) som visas på webbplatsen används för att skilja Boostkungen och de produkter och tjänster som erbjuds. Sådana märken får inte användas utan Boostkungens uttryckliga godkännande.

Quick Contact

Info@boostkungen.se

    Följ oss på sociala medier.

    Prenumerera på våra nyhetsbrev.

    [mailpoet_form id="2"]

    Ett starkt förtroende hos både företag och influencers, och detta förtroende är grunden för vårt erbjudande. Med Sveriges mest omfattande utbud av tjänster, kombinerat med de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden, strävar vi ständigt efter att leverera kvalitet och värde till våra kunder.

    boostkungen Visa